Jan 2011 04

(Dutch)
Album release party “Zeitgeist” by Stefanowitz

Een nieuw jaar is begonnen en wat is een betere manier om het eerste weekend van 2011 in te knallen met de release party voor het debuut album van Stefanowitz getiteld ‘Zeitgeist”. Voor het Amsterdamse techno label Strom recordings is dit het eerste artiesten album wat zij uitbrengen en iedereen van het label is ongelofelijk enthousiast om de wereld kennis te laten maken met dit sterke debuut. Stefanowitz kruist techno met diepere tech-house en minimal invloeden en weet hiermee een uur lang de spanningsboog strak gespannen te houden.

Photobucket

Door Nachtlab, waar Strom sinds 2009 haar label en studio heeft ondergebracht, werd de kans geboden om de release van het album met een goed feestje te lanceren. En dus pakt Strom samen met Nachtlab meteen groot uit met een feest in Studio80 waar Stefanowitz, James Nidecker, Roderick Fox, Zoutman en Tim Roscoe de boel flink zullen laten knallen in de grote zaal! En om dit extra te vieren, zal niemand minder dan 2000 AND ONE als speciale gast daar nog een schepje boven op doen die avond.

In de kleine zaal zullen Miss Melera, Salvador en Eke Evi de avond muzikaal invullen. Deze drie zijn graag geziene gasten achter de decks in Studio80. De avond zal geopend worden door Eke Evi, de enige echte Miss Bar27, gevolgd door Salvador, wie regelmatig op woensdagavond de zaal vol draait tijdens de Katapult avonden en dus geen moeite zal hebben zich staande te houden tussen deze twee sterke dames… Als afsluiter zal allrounder Miss Melera zich over de laatste uurtjes van de eerste vrijdagnacht van 2011 ontfermen.

Voor een ieder die niet kan wachten is “Zeitgeist” nu al als preview te downloaden op de site van Strom recordings; http://stromrecordings.com/feature/listen-album-preview-here

Strom recordings en Nachtlab hebben overigens ook nog een nieuwjaars presentje voor je. Een ieder die dit bericht leest en een mail stuurt naar Strom recordings, ontvangt een unieke link naar een gratis download van een track van het nieuwe album “Zeitgeist” van Stefanowitz!

Dus stuur een e-mail met als onderwerp “Ik wil met Zeitgeist het nieuwe jaar in!!” en je volledige naam naar info@stromrecordings.com en je krijgt als eerste een voorproefje van dit waanzinnig sterke album!

Hoewel je de beste indruk van Stefanowitz natuurlijk in Studio80 zelf zult krijgen. Tot vrijdag 7 januari!

www.nachtlab.com
www.stromrecordings.com
www.facebook.com/stromrecordings
www.facebook.com/pages/Nachtlab/190838033716

Nachtlab presents Strom Recordings – Album release “Zeitgeist”

Studio 80 / 7 januari 2010 / 23.00 uur

LINE UP:
2000 AND ONE (REMOTE AREA, NL)
JAMES NIDECKER
MISS MELERA
STEFANOWITZ
TIM ROSCOE
RODERICK FOX
ZOUTMAN
EKE EVI
SALVADOR

Presale €11 (www.studio-80.nl / www.nachtlab.com)

Deur €13 / GraagGezieneGasten €11